سریال «سفر در خانه» با موضوع طنز اجتماعی در تابستان سال ۱۳۹۶ به كارگردانی «بهمن گودرزی» ساخته شد.
به گزارش خبرنگار آیفیلم، تصویربرداری سریال «سفردرخانه» در لوکیشن های شهرهای مختلفی چون تهران ، سوادکوه مازندران و مشهد مقدس انجام شده است و این سریال این روزها مهمان خانه آیفیلمیهاست.
داستان درباره آقا کریم (با بازی حسن پور شیرازی) است که با همسرش زیور (نسرین مقانلو) و دخترش پریسا (شهرزاد کمالزاده) و پسرانش بهزاد (امیر نوری) و بهروز زندگی میکنند. آقا کریم بعد از ۳۵ سال کار در کارخانه بالاخره قراره مراسم بازنشستگیش برگزار بشه و برادر زیور(خشایار راد) و همسرش(ساقی زینتی) با فرزاندانشون هم به مراسم میان ولی زیور به دلیل وسواس روی پوشیدن لباس نمیرسه. از طرفی در مراسم، کریم به دلیل شوخی نابجایی که با جناب مهندس میکنه باعث میشه خیلی از جایزه هاش رو از دست بده و جایزه سفر به مشهد با همسرش رو دریافت کنه ولی به اصرار بچه ها تبدیل میشه به سفر با خانواده و...
در این سریال بازیگران سرشناسی چون حسن پورشیرازی، نسرین مقانلو، بهنوش بختیاری، امیر نوری، خشایار راد، شهرزاد کمال زاده، ماهان عبدی، علی مسعودی و علیرضا بنی هاشمی به ایفای نقش پرداخته اند.
حسن پورشیرازی
حسن پورشیرازی دارای مدرک لیسانس تئاتر و فارغالتحصیل رشتهی بازیگری و کارگردانی است. وی فعالیت در سینما را از سال ۱۳۶۳ با بازی در فیلم «صف» به کارگردانی علیاصغر عسگریان آغاز کرد و در سال ۱۳۶۹ به عنوان برنامهریز و دستیار کارگردان در فیلم «بازی بزرگان» حضور یافت.
او در سال ۱۳۸۸ موفق به دریافت جایزهی ویژه هیأت داوران برای بازی در فیلم «کشتزارهای سپید» از ششمین جشنوارهی فیلم دوبی گردید.
این هنرمند همچنین به عنوان برنامهریز، دستیار کارگردان، عروسکگردان و طراح صحنه نیز سابقهی فعالیت دارد. مهناز افضلی، بازیگر، همسر پورشیرازی است.
پورشیرازی در فیلمهای «مسافر ری» (۱۳۷۹)، «سگکشی» (۱۳۷۹)، «مهمان مامان» (۱۳۸۲)، «تاکسی نارنجی» (۱۳۸۷)، «آقای هفترنگ» (۱۳۸۷)، «چه خوبه که برگشتی» (۱۳۹۱) و «گنجشکک اشیمشی» (۱۳۹۲)؛ و مجموعههایی چون «راز» (۱۳۶۸)، «آرایشگاه زیبا» (۱۳۶۹)،«فروشگاه» (۱۳۷۵)، «چشم به راه» (۱۳۷۷)، «سفر سبز» (۱۳۸۱-۱۳۸۰)، «نرگس» (۱۳۸۵)، «نردبام آسمان» (۱۳۸۸)، «لبهی آتش» (۱۳۹۰)، «راستش را بگو» (۱۳۹۱)، «آسمان من» (۱۳۹۴)، «تنهایی لیلا» (۱۳۹۴) و «کیمیا» (۱۳۹۴)، «برادر» (۱۳۹۵)، «لژیونر» (۱۳۹۶)، «سفر در خانه» (۱۳۹۶)، «ساموبندری» (۱۳۹۷) و «برادر جان» (۱۳۹۸) به نقشآفرینی پرداخته است. به نقشآفرینی پرداخته است.
نسرین مقانلو
نسرین مقانلو، دارای مدرک تحصیلی دیپلم امور مالی کامپیوتر است.
او از کودکی به تئاتر علاقمند شد و در ۲۲ سالگی در یک نمایش تئاتر بازی کرد و سپس به بنیاد فارابی رفت.
او در سال ۱۳۷۰ با ایفای نقش در فیلم «قربانی» به کارگردانی رسول صدرعاملی، قدم به عرصهی سینما گذاشت.
این هنرمند، در فیلم «همسر» (۱۳۷۲) به کارگردانی مهدی فخیمزاده، در نقش اولین پلیس زن ایرانی ظاهر شد.
او در فیلمهایی چون «همهی دختران من» (۱۳۷۲)، «نابخشوده» (۱۳۷۵)، «دختری در قفس» (۱۳۸۱)، «مهمان مامان» (۱۳۸۲)، «سوپراستار» (۱۳۸۷)، «نفوذی» (۱۳۸۷)، «راه بهشت» (۱۳۹۰)، «بدون اجازه» (۱۳۹۰)، «گناهکاران» (۱۳۹۱)، «روزگاری عشق و خیانت» (۱۳۹۲) و «پی ۲۲» (۱۳۹۳) به نقشآفرینی پرداخته است.
به علاوه وی در مجموعههای «مسافری از هند» (۱۳۸۱)، «مختارنامه» (۱۳۸۸)، «حس سوم» (۱۳۸۴)، «دیدار» (۱۳۸۷)، «آخرین قاب خالی» (۱۳۸۸)، «قلب یخی» (۱۳۸۹) و «تنهایی لیلا» (۱۳۹۴)، «سفر در خانه»، «افسانه هزار پایان» (1397) و «دل» (1398) نیز حضور داشته است.
شهرزاد کمالزاده
شهرزاد کمالزاده بازیگر تلویزیون و سینما، دانشآموختهی رشتهی مهندسی کامپیوتر است.
سریال «هزاران چشم» که به کارگردانی کیانوش عیاری در سال ۱۳۸۱ ساخته شد، نخستین کار تلویزیونی اوست و دو سال بعد با حضور در فیلم «دیشب باباتو دیدم آیدا» به کارگردانی رسول صدرعاملی، بازی در سینما را تجربه کرد.
او پس از قریب به ده سال فعالیت هنری، با ایفای نقش در سریال «راه طولانی» (۱۳۹۰)به کارگـردانی رضا کریمی به شهرت رسید. در کارنامه هنری وی بیش از ۴۰ اثر سینمایی و تلویزیونی به ثبت رسیده که فیلمهای «سه زن» (۱۳۸۷)، «آدمکش» (۱۳۸۸)، «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» (۱۳۹۱)و سریالهای «روزگار قریب» (۱۳۸۶)، «بچههای نسبتاً بد» (۱۳۹۲)، «رنگ شک» (۱۳۹۳) و «نیاز» (۱۳۹۴)، «سفر در خانه» (1396)، «محکومین» (1396)، «دختر گمشده» (1397) و «بوی باران» (1398) از آن جملهاند.
علیرضا مسعودی
علیرضا مسعودی معروف به (علی مشهدی)( زاده ١٩ مهر ١٣۵١ در مشهد) کارگردان نویسنده، بازیگر و استندآپ کمدین اهل ایران است. وی فعالیت رسمی خود در عرصه نویسندگی را با نوشتن متنهای چند آیتم از برنامه ساعت خوش در سال ۷۴ آغاز کرد. او به گفته خودش یک نویسنده غریزی است. وی طرح اولیه فیلمنامه سریال قرارگاه مسکونی را از خاطرات واقعی خود در دوران سربازی اش الهام گرفته و نوشته است.
او در فیلم های ما خیلی باحالیم (۱۳۹۶)، شکلاتی (۱۳۹۵)، اکسیدان (۱۳۹۵)، ثبت با سند برابر است (۱۳۹۴) و ناردون (۱۳۹۴) بازی کرده است.
مسعودی در سریال های آخر خط (۹۹-۱۳۹۷)، آرماندو (۱۳۹۶)، لیسانسه ها (۱۳۹۶)، سفر در خانه (۱۳۹۶)، تنهایی لیلا (۱۳۹۴)، «سفر در خانه»، سه در چهار (۱۳۸۷) و بزنگاه (۱۳۸۷)
او کارگردانی سریال آخر خط (۱۳۹٧) را نیز برعهده داشت.
بهنوش بختیاری
بهنوش بختیاری فارغالتحصیل رشتهی مترجمی زبان فرانسه از دانشگاه آزاد اسلامی است. وی در ابتدا به عنوان منشی صحنه مشغول بهکار شد و سپس به بازیگری روی آورد.
او دورهی یکسالهی تئاتر را در مدرسهی رسام هنر گذراند و در سال ۱۳۷۵ با ایفای نقش در مجموعهی «هوای تازه» به کارگردانی محمد رحمانیان قدم به عرصهی تصویر گذاشت.
این هنرمند در فیلمهای سینمایی نظیر «کیش و مات» (۱۳۸۶)، «دهرقمی» (۱۳۸۷)، «قبرستان غیرانتفاعی» (۱۳۸۹)، «اخراجیها ۳» (۱۳۸۹)، «ساعت شلوغی» (۱۳۹۰)، «عملیات مهدکودک» (۱۳۹۱)، «پنجستاره» (۱۳۹۱)، «کالسکه» (۱۳۹۲) و «مردها فرشته نیستند» (۱۳۹۳) بازی کردهاست.
بختیاری همچنین در مجموعههایی نظیر «خانه بهدوش» (۱۳۸۳)، «شبهای برره» (۱۳۸۴)، «چارخونه» (۱۳۸۶)، «دارا و ندار» (۱۳۸۸)، «خداحافظ بچه» (۱۳۹۱)، «مسیر انحرافی» (۱۳۹۱)، «خوب، بد، زشت» (۱۳۹۳)، «سفر در خانه»(1396) و «محلهی گل و بلبل» (۱۳۹۴)، «سارق روح» و «بر سر دوراهی» (1397) به ایفای نقش پرداختهاست.
ب س/ ا ز