پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
4972
-
الف
+

نمایش سینماتراکتور «خروج»

فیلم «خروج» حاتمی‌کیا برای اولین بار به صورت «سینماتراکتور» برای روستاییان روستای «یوسف رضا» پیشوا به نمایش درآمد.

روستای «یوسف رضا» پیشوا میزبان اولین «سینماتراکتور» ایران بود و فیلمی با موضوع معضلات کشاورزان و روستاییان در این منطقه به نمایش درآمد و موجب شور و شوق خاصی شد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از مهر، پس از اکران آنلاین، «خروج» در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد به صورت «سینماماشین» اکران شد و مخاطبان با حضور در این پارکینگ از داخل خودروهای خود به نظاره این فیلم نشستند.

اما آنچه این فیلم را جالب‌تر کرد، اکران «خروج» در شامگاه یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه بود، اولین «سینماتراکتور» تاریخ ایران با حضور کشاورزان و ۲۵ تراکتوردار در روستای «یوسف رضا» پیشوا و با حضور حجت الاسلام روح اله باقری، امام جمعه پیشوا، حسین عباسی فرماندار این شهرستان، ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان و نویسنده و جمعی از دست اندرکاران این فیلم انجام شد.

در زمان اکران این فیلم، در روستای «یوسف رضا» پیشوا؛ کشاورزان منطقه، اهالی روستا و علاقمندان در صف‌های منظم و سوار بر تراکتور به نظاره فیلم نشستند.
رانندگان تراکتور از نقاط دور و نزدیک پیشوا و ورامین، شبانه خود را برای دیدن این فیلم به «یوسف رضا» رساندند.

آنها پس از اکران فیلم، با حاتمی کیا عکس دسته جمعی و نیز تصاویر سلفی گرفتند و شور و شوق حاصل از اکران فیلم با حضور کارگردان و نویسنده در جمع روستاییان وصف ناشدنی بود.

ابراهیم حاتمی کیا، نویسنده و کارگردان سینمای ایران در مراسم اکران «خروج» در جمع کشاورزان، تراکتورداران و اهالی روستای «یوسف رضا» پیشوا طی سخنانی گفت: فیلم «خروج» برای شما روستاییان ساخته شده و خوشحالم که آن را برای شما نمایش می‌دهم.

وی با بیان اینکه این فضا هیچ گاه سینمایی نداشته است، و اکران فیلم در آن حس خوبی دارد، گفت: باید به دغدغه‌ها و مطالبات روستاییان و کشاورزان توجه کنیم.

نویسنده و کارگردان «خروج» همچنین در خصوص اکران عمومی فیلم «خروج» اظهار داشت: فیلم «خروج» مشکلات کشاورزانی که در خارج از پایتخت و حتی در نزدیکی تهران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، به نمایش می‌گذارد و قصه این فیلم بارها و بارها رخ داده و تکرار شده است.

وی با بیان اینکه این فیلم سعی دارد، مطالبات کشاورزان را مطرح کند، گفت: برای درک دقیق مطالبات و مشکلات کشاورزان تحقیق‌های زیادی کردم، تا در نهایت به قصه این فیلم رسید.

این کارگردان و نویسنده سینمای ایران رساندن خواسته‌های کشاورزان به گوش مسئولان را انگیزه اصلی فیلم «خروج» دانست و گفت: کشاورزان و تراکتورداران اقشار زحمتکش و ضربه پذیری هستند، که می‌بایست بیش از پیش به آنها پرداخته شود.

م ه / س م

نظر شما
ارسال نظر