پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
1950
-
الف
+

دانشگاه استاد فرشچیان تا پایان سال 95 راه‌اندازی می‌شود

دانشگاه هنرهای سنتی ایرانی - اسلامی استاد فرشچیان تا پایان سال جاری راه‌اندازی می‌شود.

رئیس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه هنرهای سنتی ایرانی - اسلامی استاد فرشچیان در مرحله ابلاغ اساسنامه است و تا پایان سال جاری راه اندازی می‌شود.

به گزارش آی‌فیلم، محمد حسین ایمانی خوشخو؛ رییس كمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه این كمیسیون گفت: دانشگاه هنرهای سنتی ایرانی اسلامی استاد فرشچیان كه از اقدامات كمیسیون هنر و معماری است و در این كمیسیون بررسی و نهایی شد، در مرحله ابلاغ اساسنامه است كه به زودی اساسنامه آن از سوی رییس جمهور به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابلاغ می شود. خوشبختانه بخشی از مقدمات اجرایی آن نیز از سوی سازمان میراث فرهنگی فراهم شده و امیدواریم تا پایان سال جاری این دانشگاه راه اندازی شود و نظام آموزش عالی با ایده های جدید در زمینه  هنرهای سنتی وارد شود.

ایمانی خوشخو با اشاره به اسناد هنری تدوین شده در كمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سند معماری اسلامی- ایرانی كه در این كمیسیون با نظر اعضا، معماران و كارشناسان تهیه شد، برای بررسی و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور كار قرار دارد و در جلسات آتی شورا بررسی می شود. امیدواریم پس از تصویب این سند، سایر اسناد نیز كه برای ساماندهی و هماهنگی فعالیت های هنری تهیه شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی وتصویب شود تا از ابهامات و ناهماهنگی های عرصه هنر جلوگیری شود.

گفتنی است، فرشچیان بنیان‌گذار مکتب خود در نقاشی ایرانی است که پایبند به شکل کلاسیک همراه با استفاده از تکنیک‌های جدید برای توسعه دامنه نقاشی ایرانی است. او به این شکل هنر، روح جدیدی بخشید و آن را از رابطه همزیستی تاریخ با شعر و ادبیات تغذیه کرد تا استقلالی به این هنر بدهد که پیش از آن کمتر داشت. نقاشی‌های قدرتمند و نوآورانه او پویا و گسترده و پر از جنب و جوش هستند، با تلفیقی جذاب از عناصر سنتی و مدرن، که ترکیبات سبک منحصر به فرد او در نقاشی هستند و امروز استاد فرشچیان پس از نزدیک به پنجاه سال کسب هنر و مهارت در کار نقاشی و خلق نقش های دلنشین و چشم نواز، هنرمندی است که به جرات می‌توان او را صاحب سبک جدید در نقاشی ایرانی (مینیاتور) دانست. از آثار معروف ایشان می توان به نقاشی زیبای او با مضمون ظهر عاشورا اشاره کرد.

ه خ / س م

نظر شما
ارسال نظر