ایرانگردی
در این گزارش نگاهی به سریال «کهنه سوار» انداختهایم.
به گزارش آیفیلم، «کهنه سوار» تقابل دو نگاه پهلوانی و قهرمانی را به تصویر کشید. این بار در بستر ورزش کشتی همه عناصر درام کاملاً بر مبنای کلیشه ها استوار شده بود؛ یک آدم پایبند به اصول اخلاقی در ورزش که جوانمردی و اخلاق برایش از قهرمانی مهم تر است. در مقابل کسی که برای رسیدن به قهرمانی از هیچ چیزی فروگذار نمی کند. سریال با تم پدرسالارانه ای که داشت و همچنین آمیخته شدن با ورزش کشتی که بین مردم محبوبیت زیادی دارد، با اقبال خوبی از سوی بینندگان رو به رو شد.
داستان سریال «پدر سالار» نیز دربارهٔ پدر میانسالی به نام «اسدالله» است. اسداللهخان پدری مهربان، خانوادهدوست، دلسوز و در عین حال سختگیر و پرصلابت است. به باور او همهٔ پسرانش پس از ازدواج میبایست در خانهٔ بسیار بزرگ او زندگی کنند. ماجرای اصلی فیلم از ازدواج آخرین فرزند او «ناصر» آغاز میشود. ناصر که با دخترعموی خود «آذر» وصلت کرده به ناچار باید همانند دو برادر بزرگتر خود در خانه پدری زندگی کند. اما همسرش آذر که شاغل است و استقلالطلب و لجباز، زندگی در خانه پدرشوهر را منطقی نمیداند و شروع یک زندگی کاملا مستقل و به دور از دخالتهای دیگران را طلب میکند.
جالب است بدانید که کهنه سوار و پدرسالار را هر دو اکبر خواجویی کارگردانی کرده است و نویسنده این دو اثر به یادماندنی نیز علیاکبر محلوجیان است. حمیده خیرآبادی نیز در سریال کهنه سوار و سریال پدرسالار نقش مادر خانواده را دارد و محمدعلی کشاورز نیز نقش پدری را بازی می کند که در سریال کهنه سوار با پسرش به مشکل برخورده است و در سریال پدرسالار با عروسش. اما باید این را به مخاطب سپرد که کدام یک از این دو سریال که شباهتهای زیادی به هم دارند را بیشتر میپسندد؟
لازم به ذکر است، سریال «کهنهسوار» هر روز ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه آیفیلم پخش میشود و تکرار آن نیز رأس ساعتهای ۱:۰۰ بامداد و ۹:۰۰ روز بعد روی آنتن میرود.
بیشتر ببینید و بخوانید:
دانلود و مشاهده سریال پدرسالار
اتمام حجت عزیزالله خان با حسین
ه خ/ط ه