پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي

ایرانگردی

کارنامه دو رقیب

گزینه‌های مطرح شده در مرحله نیمه نهایی نظرسنجی آی‌فیلم در رقابت پنجم، آقایان اکبر عبدی و علی صادقی هستند.

به گزارش آی‌فیلم،  طبق این نظرسنجی که از ۱۵ آبان آغاز شده است و تا تحویل سال ۱۴۰۰ به طول می‌انجامد، ۵۰ بازیگر طنز کشور در ۱۰ گروه ۵ نفره در مرحله مقدماتی با هم به رقابت پرداختند و با آراء شما آی‌فیلمی‌ها، ۲۰ بازیگر برتر به مرحله دوم این نظرسنجی راه یافتند؛ و پس از آن در ۵ گروه ۴ نفره رقابت خود را دنبال کردند. در پایان مرحله دوم نیز، ۱۰ بازیگر برتر گروه‌های پنج‌گانه به مرحله نیمه نهایی رسیدند تا رقابت‌های خود را به صورت حذفی ادامه دهند.

بر این اساس، گزینه‌های مطرح شده برای این نظرسنجی در مرحله نیمه نهایی (رقابت پنجم) به ترتیب: 1.علی صادقی و 2.اکبر عبدی هستند که در این گزارش با کارنامه کاری این دو هنرمند آشنا می‌شویم.

اکبر عبدی:

اکبر عبدی متولد ۴ شهریور ۱۳۳۹ در تهران است. وی فعالیت هنری‌ خود را از سال ۱۳۵۸ با بازی در نمایش‌های آماتوری آغاز کرد.

این هنرمند با مجموعه‌ی به یاد ماندنی «مثل‌آباد» (۱۳۶۰) در تلویزیون چهره شد و با فیلم «جنجال بزرگ» (۱۳۶۳) قدم به عرصه‌ی سینما گذاشت.

این بازیگر پیشکسوت که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان درجه یک فرهنگ و هنر دریافت کرده، از هنرجویان مدرسه‌ی هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است.
 
وی طی بیش از سی سال فعالیت هنری خود، در آثار نمایشی و تصویری بسیاری به ایفای نقش پرداخته است که فیلم‌های «مردی که موش شد» (۱۳۶۴)، «اجاره‌نشین‌ها» (۱۳۶۵)، «گراند سینما» (۱۳۶۷)، «مادر» (۱۳۶۸)، «ای ایران» (۱۳۶۸)، «دلشدگان» (۱۳۷۰)، «آدم‌برفی» (۱۳۷۳)، «عشق گمشده» (۱۳۷۵)، «قاعده‌ی بازی» (۱۳۸۵)، «اخراجی‌ها» (۱۳۸۵)، «تسویه حساب» (۱۳۸۶)، «اخرجی‌ها ۲» (۱۳۸۷)، «شرط اول» (۱۳۸۸)، «اخراجی‌ها ۳» (۱۳۸۹)، «خوابم میاد» (۱۳۹۰) ، «خواب‌زده‌ها» (۱۳۹۲)، «رسوایی 2» (1394)، «تورنادو» (1397) و ... از آن جمله‌اند.

وی در سریال‌هایی مانند «محله‌ی برو بیا» (۱۳۶۱)، «بازم مدسه‌ام دیر شد» (۱۳۶۳)، «امام علی (ع)» (۱۳۷۰)، «به سوی افتخار» (۱۳۷۷)، «زیر آسمان شهر ۳» (۱۳۸۱)، «معصومیت ازدست‌رفته» (۱۳۸۱)، «در چشم باد» (۱۳۸۸-۱۳۸۲)، «سال‌های مشروطه» (۱۳۸۸)، «بچه‌های نسبتاً بد» (۱۳۹۲) و «معراجی‌ها» (۱۳۹۳) حضور داشته است.

عبدی تاکنون جوایز متعددی از جشنواره‌های مختلف سینمایی دریافت کرده است. وی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره‌ی فیلم فجر را برای بازی در فیلم‌های «مادر» (۱۳۶۸) و «خوابم میاد» (۱۳۹۰) در کارنامه‌ی هنری خود دارد.

علی صادقی:

علی صادقی متولد ۱۴ آذر ۱۳۵۹ در تهران فوق‌دیپلم کامپیوتر است. این بازیگر طنزپرداز سینما و تلویزیون، با بازی در مجموعه‌ی «آفتاب عالم‌تاب» (۱۳۷۰) ساخته‌ی امیر سماواتی و مازیار حبیبی‌نیا، فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد. علی صادقی به طرز متفاوت و جالبی به بداهه‌گویی و ایفای نقش افراد ساده‌انگار می‌پردازد و به این طریق سبک منحصربه‌فردی را ایجاد کرده‌ است.

او در فیلم‌هایی چون «هوو» (۱۳۸۴)، «کیش و مات» (۱۳۸۷)، «ازداج در وقت اضافه» (۱۳۸۸)، «پیتزا مخلوط» (۱۳۸۹)، «ورود زنده‌ها ممنوع» (۱۳۸۹)، «یک فراری از بگبو» (۱۳۹۰)، «همه‌ چی آرومه» (۱۳۹۱)، «معراجی‌ها» (1392)، «خالتور» (1396)، «زن‌ها فرشته‌اند 2» (1398) و ... ؛ و مجموعه‌هایی نظیر «دردسر والدین» (۱۳۸۰)، «کوچه‌ی اقاقیا» (۱۳۸۲)، «خانه به‌دوش» (۱۳۸۳)، «متهم گریخت» (۱۳۸۴)، «سه در چهار» (۱۳۸۷)، «بزنگاه» (۱۳۸۷)، «زن‌بابا» (۱۳۸۸)، «خوش‌نشین‌ها» (۱۳۸۹)، «نقطه سر خط» (۱۳۹۰)، «توقیف» (۱۳۹۱)، «معراجی‌ها» (۱۳۹۲)، «ما فرشته نیستیم» (۱۳۹۲)، «سیگنال موجود است» (۱۳۹۳)، «تعطیلات رویایی» ( 1396)، «نون ح 1» (1398) و «نون خ 3» (1400) به نقش‌آفرینی پرداخته‌ است.

گفتنی است، شما عزیزان می‌توانید برای شرکت در این مرحله از نظرسنجی، گزینه مورد نظر خود را به شماره ۳۰۰۰۰۹۸ پیامک کنید؛ یا با مراجعه به بخش نظرسنجی وب‌سایت آی‌فیلم فارسی، به گزینه مورد نظر خود رای دهید. همچنین می‌توانید با مراجعه به اپلیکیشن جدید شبکه یا اینستاگرام آی‌فیلم فارسی گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید:

آغاز رقابت پنجم

ص گ

این مطلب را به اشتراک بگذارید