ایرانگردی
صفحه ویژه «کودک و نوجوان» در وبسایت آی فیلم، با انتشار مجموعه کامل سریال های «هادی و هدی»، «زیر گنبد کبود» و «خونه مادربزرگه» پربارتر از قبل شد.
به گزارش آی فیلم، ایجاد این صفحه حاصل تلاش شبکه آی فیلم برای پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در ایام قرنطینه بوده و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 22 سریال و مجموعه مناسب با این رده های سنی را در خود جای داده است.
در میان جدیدترین مجموعه های بارگذاری شده در این صفحه نام «هادی و هدی»، «زیر گنبد کبود» و «خونه مادربزرگه» دیده می شود.
«هادی و هدی» عنوان یک مجموعه عروسکی است که شبکه دو سیما در دهه ۶۰ روی آنتن برد و اولین قسمت آن در سال ۱۳۶۴ به قلم رضا فیاضی، تهیه کنندگی مریم محمدی و کارگردانی مشترک ساسان امیرپور و اردشیر کشاورزی به نمایش درآمد.
این مجموعه اپیزودیک در هر قسمت یک داستان پندآموز برای کودکان ارائه می کند و ماجراهای آن در خانواده ای می گذرد که «هادی» و «هدی» فرزندان خردسال آن هستند.
ترانه تیتراژ این سریال همچنان برای چند نسل ایرانی خاطره انگیز است.
«زیر گنبد کبود» دیگر مجموعه به روز شده در این صفحه است که همه آن را با نام «آقای حکایتی» به یاد می آورند.
«آقای حکایتی» در دهههای 60 و 70 از تلویزیون پخش شد و طرفداران بسیاری داشت. بهرام شاه محمدلو نقش آقای حکایتی را ایفا می کند و سری اول آن به نویسندگی ایرج طهماسب در سال 1366 ضبط شد. در سالهای 1368 و سال 1374 مجموعه های 13 و 14 قسمتی بعدی به نویسندگی راضیه برومند کلید خورد.
بازیگران مجموعه، ایفاگر نقش شخصیت های قصه ای بودند که آقای حکایتی روایت می کرد.
«خونه مادربزرگه» نیز از جمله آثار پربیننده برای کودکان و نوجوانان است که در صفحه ویژه آنان در وبسایت آی فیلم قابل تماشاست.
داستان های این مجموعه با حضور «مادربزرگه» و «مخمل» و خانواده «آقا حنایی» شامل «گل باقالی خانوم»، «نوک طلا» و «نوک سیاه» شکل می گیرد و خالق آنها مرضیه برومند است.
علاقه مندان به این مجموعه ها می توانند با مراجعه به صفحه ویژه «کودک و نوجوان» سایت آی فیلم به آدرس:
http://fa.ifilmtv.com/s/koodak
بیننده این آثار به یاد ماندنی باشند.
هزینه اینترنت برای تماشای این سریال ها در وبسایت آی فیلم، نیم بهاست.
بیشتر بخوانید:
خواننده تیتراژ "آقای حکایتی" در آیفیلم
خاطرهبازی حاضران در جشنواره قصهگویی + ویدیو
آیفیلمیها مهمان «خونه مادربزرگه»+آنونس
تیتراژ خاطرهانگیز «خونه مادربزرگه» بازسازی شد