ایرانگردی
در این گزارش به شخصیتهای منفی اشاره کردیم که نقششان ماندگار شده است.
به گزارش آیفیلم، از قدیمالایام تا الان در قریب به اتفاق فیلمها، داستانها و سریالها این قهرمانها و ضدقهرمانها هستند که قصهها را پیش میبرند؛ اصلا شکست و پیروزی آنهاست که اشکتان را درمیآورد و گاهی خنده را روی لبهایتان مینشاند.
خلاصه آنکه به قول معروف درگیری خیر و شر و گاهی شخصیتهای خاکستری یا سیاه و سفیدهاست که باعث میشود ماجراها به شکل جذابی ادامه پیدا کنند و شما را برای دقایقی با خود همراه سازند.
ضدقهرمانهای ماندگار در تلویزیون (۱)
در این بین در کنار قهرمانهای خوب قصه، بدمنها یا همان شخصیتهای منفی ماجرا، گاهی آن قدر خوب از پس نقششان برمیآیند که بعضی وقتها دلتان میخواهد جریان به نفع آنها پیش برود یا آن قدر درگیر حس تنفر از آنها میشوید که با خودتان میگویید امان از دست این منفورهای محبوب.
به همین دلیل باوجود تعداد زیاد چنین شخصیتهایی، سراغ برخی از این چهرهها رفتیم، کسانی که نقشهایی را بازی کردهاند که در عین منفی بودن به شکلی توانایی بازیگریشان را به رخ کشیدهاند و امروز شما هم خیلی از آنها را میشناسید.
امین در سریال ولایت عشق
بازیگر: رامبد جوان
جذابیت: انتخاب جوان برای بازی در نقش امین دور از ذهن بود، اما فخیمزاده در سریال ولایت عشق این ریسک را کرد و نتیجه خوبی هم گرفت.
بازیگری که بیشتر با شیطنتها و جستوخیزهایش در آثار نمایشی و به ویژه کمدیها شناخته میشد در این سریال مذهبی – تاریخی یک نقش کاملا جدی و منفی را بازی میکرد که اگر بیننده آن سریال بودهاید، خندههای هراسآور او با آن ظاهر متفاوتش را به خاطر دارید و شخصیت امین با بازی رامبد جوان برای همیشه در یادتان مانده است.
معاویه در سریال امام علی (ع)
بازیگر: بهزاد فراهانی
جذابیت: یکی از آشکارترین ویژگیهای فراهانی در این نقش، نمایش خباثت و حیلهگری معاویه به یکی از بهترین اشکال ممکن بود. البته که صدا، لحن و مهارت او در فن بیان هم برای این امر به کمکش آمد.
سنان ابن انس در سریال مختارنامه
بازیگر: رضا خندان
جذابیت: شخصیت سنان در سریال مختارنامه علاقه فراوانی به خوردن شراب دارد و آن حالت مستی، عصبی بودن و شقاوت را رضا خندان جوری در مقابل دوربین میرباقری بازآفرینی کرد که همیشه تحسین میرباقری را به همراه داشت.
شمر در سریال مختارنامه
بازیگر: محمد فیلی
جذابیت: شاید شنیده باشید که فیلی بازیگر این نقش گفته است فرزندان او بعد از دیدن بازی پدرشان در هیات شمر برای مدتی با او حرف نمیزدند. این یعنی بازیگر کارش را بهدرستی به انجام رسانده و تصویر باورپذیری از این شخصیت منفور تاریخ مذهبی ما ارائه کرده است.
او با ایفای صحیح این نقش پلیدی، شقاوت و بدذاتی را که همیشه از شمر در ذهنمان داشتیم، مقابل چشمان به نمایش گذاشت و بازی در این نقش را خاطرهها ثبت کرد.
ه خ / س م