پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي

ایرانگردی

نقش متفاوت لاله اسکندری در سریال «جشن سربرون»

لاله اسکندری درباره نقش متفاوتی که در سریال تاریخی «جشن سربرون» در قالب شخصیتی مربوط به دوره قاجار بازی کرده است، توضیح داد. 

به گزارش آی فیلم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ «لاله اسکندری» را با حضور مستمر و موفق در کارهای تلویزیونی چون «رسم عاشقی»، «در چشم باد»، «خاک سرخ»، «مشق عشق» و... می‌شناسیم. او این بار در یک کار تاریخی با عنوان «جشن سربرون» که در مرکز سیمافیلم به‌ کارگردانی مجتبی راعی و تهیه‌کنندگی حسن نجاریان ساخته می‌شود، به ایفای نقش شخصیتی مربوط به دوران قاجار مشغول است.

اسکندری درباره ویژگی‌‌های این مجموعه گفت: اولین فاکتور که سریال «جشن سر برون» را برایم ویژه کرد فیلمنامه و پرداخت بسیار خوب آن است. دوستان فیلمنامه‌نویس چندین سال روی متن کار کردند و این فاکتور برایم از اهمیت بسیاری برخوردار است. جای خالی این نوع آثار که با نگارش فکر شده و طراحی درست ساخته شود و روی آنتن برود، در میان آثار نمایشی تلویزیون، احساس می‌شود. قصه درباره عشایر و ایلات و کوچ آن‌ها و اتفاقاتی است که پیرامون قهرمان داستان روی می دهد که نقش آن را آقای حسین محجوب ایفا می‌کند. در درجه بعدی خود نقش برایم اهمیت داشت. من علاقه زیادی به بازی در نقش‌های تاریخی دارم که در دوران معاصر (پهلوی) بازی در  سریال «در چشم باد»، «رسم عاشقی» و «سال‌های برف و بنفشه» را در کارنامه‌ام داشتم اما «جشن سربرون» در دوره قاجار می‌گذرد که برایم بسیار جذاب است.
 

 «بی‌بی کتا» زنی بسیار مقتدر و خردمند

وی درباره نقش خود و حال و هوای قصه در این سریال گفت: قصه در دوره قاجار روایت می‌شود و من نقش «بی‌بی کتا» همسر آقای محجوب را بازی می‌کنم که زنی است بسیار مقتدر و خردمند مانند زن‌های‌ ایرانی که در تاریخ پشت سر مردها ایستادند و به آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها و اجرایی کردن آن کمک کردند.
بازیگر تحسین شده سیما توضیح داد: بازی در کنار آقای محجوب که از بازیگران به نام و درجه یک این عرصه است برایم بسیار آموزنده و فرصت خوبی است. نقش‌ مقابل را آقای نادر فلاح بازی می‌کنند که با هم چند کار سینمایی انجام دادیم و همچنین چند چهره جوان که هنوز شناخته شده نیستند هم بازی دارند. به نظرم این مجموعه فرصت مناسبی است که این جوانان هم دیده شوند.
وی درباره لزوم ساخت سریال‌های تاریخی گفت: کارهای تاریخی برای نسل نو که از تاریخ و فرهنگ ایران کمتر مطلع هستند، بسیار مفید است؛ از سوی دیگر ایلات و عشایر و کوچ آن‌ها در سریال «جشن سربرون» مورد توجه قرار گرفته که کمتر در این حوزه فیلم و سریال ساخته شده است. از سوی دیگر اکثر عشایر در سال‌های اخیر به سمت شهرنشینی و روستانشینی رفته و کمتر کوچ می‌کنند که این نوع آثار باعث می‌شود شرایط زندگی و آداب و رسوم آن‌ها را بهتر بشناسیم و از خاطر نبریم.
اسکندری درباره قبول پیشنهادات جدید در حیطه بازیگری گفت: به دلیل پرحجم بودن سریال «جشن سربرون» و حضور در ارتفاعات کن سولقان نتوانستم پیشنهاد کار در سینما را که برای دو پروژه داشتم، بپذیرم و تمام وقتم را برای خلق شخصیت «بی‌بی کتا» صرف می‌کنم. «بی‌بی کتا» درست نقطه مقابل نقش لیلی در فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» است که هم‌اینک اکران آنلاین شده است. در «تیغ و ترمه» نقش منفی را بازی کردم که در نمایش خصوصی فیلم بازخورد خوبی از سوی مخاطبین گرفتم.
وی در خاتمه تاکید کرد: با توجه به فیلمنامه و تلاش گروه سازنده سریال، «جشن سربرون» از آثار خوب تلویزیون خواهد بود که مخاطب از دیدن آن لذت خواهد برد.

ا ز/ 

جدیدترین تصاویر از "جشن سربرون"

لاله اسکندری جلوی دوربین «جشن سربرون» 

این مطلب را به اشتراک بگذارید