پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي

ایرانگردی

کرونا و حکایت‌های «شکرستان»

تهیه‌کننده مجموعه «شکرستان» از تولید انیمیشنی با موضوع مبارزه با بیماری کرونا در قالب شکرستان خبر داد.

به گزارش آی فیلم، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، سیدمسعود صفوی با اعلام این خبر افزود: همزمان با اعلام هشدارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره شیوع ویروس کرونا، مرکز پویانمایی صبا هم درصدد برآمد تا با تولید انیمیشن‌های آموزشی، نسبت به آگاه‌سازی جامعه در برابر این بیماری اقدام کند.

وی افزود: تجربه نشان داده پیام‌های اخلاقی و بهداشتی و آموزشی از طریق انیمیشن به سبب جذابیت‌های بصری آن خیلی بهتر، موثرتر و ماندگارتر است. لذا از کاراکترهای پویانمایی «شکرستان» که طرفداران بسیاری هم دارند در جهت تولید برنامه‌های آموزشی ضدکرونا استفاده کردیم.

صفوی ادامه داد: تعداد ۱۰ توصیه و پیام اصلی بیماری کرونا استحصال و توسط گروه فیلمنامه نویسی «شکرستان» به قصه‌های دو دقیقه‌ای تبدیل و سپس ساخت قسمت‌های انیمیشن آغاز شد. این ۱۰ قسمت در مدت زمان دو هفته پایان سال ۹۸ به صورت فشرده و فعالیت شبانه‌روزی گروه «شکرستان» نوشته، طراحی، تولید و صداگذاری شد و برای پخش از طرف مرکز صبا برای شبکه‌های تلویزیونی ارسال می‌شود.

تهیه‌کننده «شکرستان» گفت: مبارزه با بیماری کرونا مخصوص یک صنف و شغل خاص نیست بلکه تمام افراد جامعه با توجه به توانایی و تخصص خویش باید در این مبارزه گام بردارند. فعالان بخش انیمیشن هم می‌توانند با تولید انیمیشن‌های خوب و جذاب بهترین پیام‌های آموزشی و پیشگیری را به افراد جامعه منتقل کنند.

گفتنی است شکرستان با بیش از ۱۸۰ شخصیت همهٔ داستان‌های این سریال در یک شهر قدیمی و خیالی روی می‌دهد. هر قسمت داستانی مجزا دارد که مردم شکرستان بنا به نیازهای دراماتیک هر قصه، در هر قسمت نقشی متفاوت برعهده می‌گیرند و داستان را رقم می‌زنند. قصه‌ها پس از ۸ ماه تحقیق و توسعه بر اساس داستان‌ها، ضرب‌المثل‌ها و قصه‌های قدیمی و عامیانهٔ ایرانی-شرقی انتخاب و سپس با رویکردی مدرن و به روز به رشتهٔ تحریر در آمده‌اند. در این شهر قدیمی و داستانی، هیچ‌کس در جایگاه خود نیست و تلاش شده تا با تغییر شکل تصویری و دراماتیک، شیوه‌ای اتخاذ شود که کوچک و بزرگ پس از خندیدن به طنز داستان‌ها، عمیقاً به فکر فرو روند و آینهٔ رفتارهای اجتماعی و فرهنگی خود را بازنگری کنند.

م ن/ س م

این مطلب را به اشتراک بگذارید