پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي

ایرانگردی

از بازی در نقش مثبت بدم میاد!

افشین سنگ‌چاپ بازیگر باسابقه تلویزیون که این شب‌ها «فوق لیسانسه‌ها» را روی آنتن دارد، از حضورش در این مجموعه گفت و اینکه حس خوب این سریال توانسته کمی تلخی برنامه‌های سیما را از بین ببرد.

افشین سنگ چاپ درباره سریال «فوق لیسانسه‌ها» که این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود، بیان کرد: جای یک سریال طنز در تلویزیون خالی بود و من خودم از پخش «فوق لیسانسه‌ها» بسیار خوشحال هستم و خود را جای یک شهروند می‌گذارم که تا مدت‌ها وقتی تلویزیون را روشن می‌کردیم هر کانالی را می‌گرفتیم پر از اشک و آه و تلخی بود و حالا حس خوبی دارم.

وی ادامه داد: غیر از تلخی‌ها هم دائم برنامه‌ها پند و اندرز هستند درحالی که دهه ۸۰ هر پنج کانال اصلی ما هر فصل سریال‌های طنز پخش می‌کرد و شبکه سه دائم مجموعه‌های نود شبی روی آنتن داشت.

بازیگر سریال‌های «متهم گریخت» و «کوچه اقاقیا» بیان کرد: من خوشحالم در سریال «فوق لیسانسه‌ها» حضور دارم به ویژه با کارگردانی و درایت سروش صحت که کار بسیار سختی را به تولید می‌رساند. تولید یک لحظه طنز و کمدی سخت‌ترین کار دنیاست و ذهنی باهوش دقیق و به روز نیاز دارد. حتی پشت صحنه این سریال‌ها هم بسیار طاقت فرساست، ظاهرش این است که کار کمدی است و خنده دار اما برای آن لحظه‌ها کارگردان، هنرپیشه و... هر یک در درونشان اتشی برپا می‌شود.

بازیگر مجموعه طنز «قطار ابدی» یادآور شد: گفته می‌شود که فاصله یک کار کمدی و تراژدی یک تار مو است و همین حساسیت است که اگر نتوانید کمدی مورد نظر را دربیاورید به تراژدی تبدیل می‌شود.

وی در بخش دیگر درباره ایفای نقش‌های منفی در فیلم و سریال‌ها بیان کرد: صورت و صدای من به نقش‌های منفی برمی‌گردد، من پذیرفته‌ام و نمی‌توانم بگویم من زیبا هستم نقش مثبت به من بدهید. من یک بار نقش مثبت بازی کردم و خودم از دیدن خودم بدم آمد! چون چنین نقش‌هایی به ظاهر من نمی‌خورد و برایم مناسب نیست، در نتیجه این مساله اول خود من را به عنوان بازیگر و بعد مخاطب را اذیت می‌کند.

بازیگر سریال‌های «صاحبدلان» و «پیامک از دیار باقی» در پایان گفت: من خودم هم در برخی از پروژه‌ها به عنوان انتخاب بازیگر تصمیم‌گیر هستم و زمانی که بازیگری را انتخاب می‌کنم وقتی فردی با صورت و صدایی با مدل خودم می‌بینم همان ابتدا می‌گویم که چنین فردی به درد نقش‌های منفی می‌خورد. ما به ذات افراد نگاه نمی‌کنیم و به دنبال افرادی هستیم که ظاهر آن‌ها بتواند ذهن مخاطب را نسبت به نقش قانع کند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید