ایرانگردی
آیین افتتاحیه نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با معرفی برگزیدگان و تقدیر از فیلمسازان برگزار شد.
به گزارش آیفیلم به نقل از خبرگزاری فارس، آیین افتتاحیه نهمین جشنواره مردمی فیلم عمارنهم دی ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم هنرمندان زیادی از جمله وحید جلیلی، مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره، نادر طالب زاده، دبیر جشنواره و ... حضور داشتند.
مهندس مهدی دوستی مدیر و مجری پالایشگاه ستاره خلیج فارس در ابتدای مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم عمار عنوان کرد: بحث روز بحث مواجهه اقتصادی و چگونگی مواجه با مسایل اقتصادی است. امروز کار دشمن القای ناتوانی و یأس است اینکه به مردم بگویند جمهوری اسلامی نمیتواند.
وی در ادامه افزود: اگر ما هم قبول کنیم که جمهوری اسلامی نمیتواند پس واقعا نمیتوانیم، اما از سویی اینها چنین مسایلی را القا میکنند و از سوی دیگر تمام تلاششان را میکنند که ما نتوانیم چون جمهوری اسلامی در حال الگو شدن در دنیا است.
مهندس دوستی اظهار داشت: دشمنان بالاخره تکلیف ما را روشن کنند که ما کارآمد یا ناکارآمد هستیم. ما از ابتدای انقلاب با سه فتنه جنگ و فتنه سیاسی و در نهایت فتنه اقتصادی روبرو بودیم که در فتنههای اول و دوم راه را امام و مقام معظم رهبری مشخص کرده بودند و در نهایت رهبری امروز بخش اول راه اقتصادی را روشن کردند و دیگر وظیفه ماست که آن را پشت سر بگذاریم.
مهندس دوستی درباره پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز توضیحاتی داد و گفت: دشمن هوشمندانه به تحریم این پالایشگاه مهم پرداخته که در بخش های مختلف این کار را صورت داده است.
وی در پایان گفت: فرهنگ اقتصادی، بصیرت اقتصادی و غیرت اقتصادی سه کلید واژهای هستند که الان باید مد نظر ما قرار بگیرد.
سپس با حضور خانواده شهیدان سرلک، عسگری، خداوردی و فرزانه از برگزیدگان بخش پویا نمایی، نماهنگ و برنامه تلویزیونی تقدیر شد.
*پویا نمایی
در بخش پویا نمایی لوح افتخار جشنواره به اثر "روز از نو" به کارگردانی حسن اسدی و فانوس این بخش به اثر "شهر هزار کبوتر" به کارگردانی پویا نیک منش و مریم هاشم نژاد اهدا شد.
*نماهنگ
فانوس افتخار بخش نماهنگ به اثر "علی کوچولو" به کارگردانی حامد حیدری و جایزه ویژه این بخش به سید مهدی حسینی برای قاصدک و خونه مادربزرگه و خلوت خوب رسید.
*برنامه تلویزیونی
لوح افتخار بخش برنامه تلویزیونی به مستند به وقت جام به کارگردانی علیرضا بوالی و فانوس این بخش به اثر دوران به کارگردانی فرشاد منجزی رسید.
*برنامه تلویزیونی اینترنتی
در بخش برنامه تلویزیونی اینترنتی به اثر یک بوم و دو هوا به تهیه کنندگی فاطمه احمدی و فانوس این بخش به اثر شهرآرا به کارگردانی میلاد گودرزی رسید.
بخش آیتم های تلویزیونی و موشن گرافی بدون برگزیده بود.
*گزارش خبری
لوح افتخار بخش گزارش خبری به اثر معلمانی که کارگری میکنند به کارگردانی مرتضی اشکذری و فانوس این بخش به سعید پرویزی برای اثر قاچاق سوخت رسید.
جایزه ویژه بخش گزارش خبری به خاطر تلاش در رسانه ملی به زهرا چخماقی اهدا کرد. هدیه ویژه او دستکش ننه عصمت بود.
طالب زاده: شیخ زکزاکی ثابت کرد که وعده او کشف حقیقت است/درخواست دختر شیخ زکزاکی از مردم برای سلامتی پدرش
اولین تقدیری جشنواره نهم عمار شیخ ابراهیم زکزاکی بود.
نادر طالب زاده پشت تریبون قرار گرفت و گفت: چنین مراسم هایی امید به جوانان پرشور و هیجان فیلمساز میدهد و اینها با کارهایشان کمک به جریان اصلی انقلاب میکند ، من خیلی خوشبین به آینده هستم چون عمار جایگاه خود را پیدا کرده است.
وی در ادامه گفت: وعده اصلی انقلاب اسلامی کمک به مستضعفین است و شیخ زکزاکی هم در قاره آفریقا ثابت کرد که وعده اصلیاش کشف حقیقت است و نشانه آن این است که به سرعت برادران و خواهران آفریقایی متحول شدند.
طالب زاده با اشاره به اهمیت جهاد نیروهای حزب الله در آفریقا گفت: خیلی خوشحالم که جمعی از دوستان انقلابی اینجا جمع شدند و این انقلاب را ما جهانی تر خواهیم دید.
سپس با حضور مادر شهید بابایی و خانواده شهید خادم جعفری از دختر شهید زکزاکی تقدیر شد.
در پایان دختر شیخ زکزاکی به فارسی عنوان کرد که از صدر اسلام افراد زیادی خون و خانوادهشان را در راه اسلام دادند و پدر من از همین دست است و با اینکه خانوادهشان را از دست دادند و زندانی شدند حرفشان را عوض کردند.
وی در ادامه گفت: پدرم در اثر تیرخوردگی یک چشمشان را از دست دادند و یک چشمشان هم ضعیف شده ولی حکومت ظالم نیجریه اجازه جراحی و آزادی او را نمیدهد.
وی درباره فیلم مستند نیجریه گفت: حکومت نیجریه نمیخواهد مردم چیزی بفهمند به خاطر همین ما از همه میخواهیم برای پدر و همه مظلومان دنیا دعا کنند.
در ادامه برگزیدگان چند بخش فیلم ما، فیلمنامه، نقد، مقالات و پژوهشهای سینمایی با حضور خانواده شهیدان طباطبایی، نبیلو اعلام شدند.
فانوس بخش نقد و مطالعات پژوهشهای سینمایی به اثر "مطالعه توزیع مردمی" به رسول احمدی اهدا شد.
در این بخش هیچکس شایسته لوح تقدیر نشد.
*فیلم ما
لوح تقدیر این بخش به "یدی" اثر یزدان عربی اهدا شد.
فانوس بخش فیلم ما به سپیده شراحی تعلق گرفت.
*فیلمنامه
لوح افتخار این بخش به سیدمهدی میرقیاسی برای اینجا سرزمین من است.
طرح فیلمنامه به رضا دانشپژوه و میثم مهدویراد برای "روزی روزگاری بویر احمد" رسید.
فانوس این بخش به محمدصادق رمضانی و حجت احمدی زند برای "لیست شنبه" تقدیم شد.
سپس رضا دانش پژوه عنوان کرد: این جایزه را صادقانه به سلیم غفوری که پشتیبان فیامسازان جوان هست.
شما اسم بویراحمد را میشناسید چهل سال از انقلاب میگذرد، اما فیلمی درباره بویراحمد ساخته نشده و هر چه بوده به درد نخور بوده است، من از شما بودجه یک فیلم درباره بویراحمد را میخواهم. اگر شما حمایت نکنید احساس بی اعتمادی به ما دست میدهد.
سپس حجت احمدی زند نیز عنوان کرد: دعا کنیم فیلمنامه در حد فیلمنامه نماند و تبدیل به فیلم شود.
در ادامه اکران کنندههای برتر عمار معرفی شدند:
شهربانو آتشی به نمایندگی از گروه اکرانهای شهرستان آباده و آرزو یراوندی به نمایندگی از گروه اکران باغ ملک تقدیر شدند.
س م/ ص گ