ایرانگردی
مدیران جشنواره تئاتر فجر با بررسی پیشنهاد آلمانیها برای شرکت در این جشنواره، نوید رقم خوردن رویدادی بزرگ را دادند.
به گزارش آیفیلم به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، چهارشنبه ۲۰ تیرماه، رایزن فرهنگی سفارت آلمان در ایران با مدیرکل هنرهای نمایشی، دبیر سی و ششمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و مدیر امور بینالملل این اداره کل دیدار کرد که در این جلسه درباره تعاملات فرهنگی و هنری دو کشور به خصوص درباره معرفی گروهها و هنرمندان آلمان به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر رایزنی شد.
شهرام کرمی، مدیر کل هنرهای نمایشی، در این جلسه بر ارتباط فرهنگی و هنری دو کشور طی سال های اخیر اشاره کرد و حضور آثار باکیفیت و گروههای شاخص تئاتری از کشور آلمان طی چهار سال گذشته در ایران را مورد توجه قرار داد.
او در بخشی از صحبت هایش در پاسخ به گفتههای رایزن فرهنگی سفارت آلمان مبنی بر مسائل اقتصادی و سیاسی حال حاضر ایران گفت: بابت شرایط اقتصادی و سیاسی نگران نیستیم. نظام ما با این شرایط خو گرفته و همواره تلاش شده تا با وجود همه مشکلات بهترین نتیجه به نفع کشور به دست آید. آموختهایم که شرایط را مدیریت کنیم و امیدوارم جدا از این فضا رویدادی بزرگ را در فجر امسال شکل دهیم.
یوستوس کمپر، رییس بخش فرهنگی سفارت آلمان که طی چهار سال حضورش در ایران سه دوره جشنواره تئاتر فجر را از نزدیک دیده به حضور گروههای شاخص آلمانی در جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد و گفت: امیدواریم که کارهای متنوع تری از آلمان به جشنواره امسال راه پیدا کنند.
وی با اشاره به زمانبندی برنامههای بینالمللی گروههای تئاتری گفت: تا سه هفته آینده پیشنهادهای خودمان را معرفی خواهیم کرد و برایمان سرعت عمل در پاسخ دهی شما اهمیت دارد.
وی درخصوص جزئیات مد نظر جشنواره برای دوره جاری پرسید که نادر برهانی مرند در پاسخ توضیح داد: مشکل اقتصادی در همه سطوح کشور وجود دارد ولی این به آن معنا نیست که نتوانیم کار بزرگ را بپذیریم. ترجیح ما بر حضور کارهای با کیفیت و متناسب با فرهنگ کشورمان خواهد بود. البته امیدواریم در این مسیر مشارکت سفارتها را نیز در حضور گروههای نمایشی بزرگ داشته باشیم.
سعید اسدی ـ مدیر امور بینالملل اداره کل هنرهای نمایشی ـ نیز با اشاره به این که حضور گروههای آلمانی در ایران همواره رضایت تماشاگران تئاتر را همراه داشته است، افزود: امیدواریم امسال هم از کشور شما بهترین و باکیفیتترین آثار را شاهد باشیم.
رایزن فرهنگی آلمان در پایان تاکید کرد که آنچه اهمیت دارد حفظ ارتباط در شرایط دشوار سیاسی است و علاقهمندیاش را نسبت به ادامه طولانیمدت این روند بیان کرد.
در بخش پایانی این جلسه بر دعوت از متخصصین تئاتر آلمان در حوزه های مختلف پژوهشی ، نقد ، تولید ، تهیهکنندگی و.در جشنواره بین المللی تئاتر فجر تاکید شد. همچنین معرفی آثار ایرانی در آلمان، حضور هنرمندان ایرانی در فستیوال های این کشور طی سالهای اخیر و افزایش سطح تعاملات فرهنگی و هنری بین دو کشور مورد گفتوگو قرار گرفت.
ب س / س م