پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي

ایرانگردی

برگزاری نشست خبری «دریاچه ماهی»

نشست خبری فیلم «دریاچه ماهی» به‌ کارگردانی مریم دوستی، پس از نمایش در سینمای رسانه‌های گروهی با حضور عوامل سازنده فیلم در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.

به گزارش آی‌فیلم، در این نشست کارگردان، تهیه کننده و جمعی از بازیگران این فیلم حضور داشتند.

دوستی در ابتدای اين نشست گفت: اهالی رسانه با دانش و آگاهي فيلم را می‌بينند و من از اينكه فيلم را با شما ديدم و بازخوردهای خوبی از شما گرفتم، خوشحال هستم.

وی با بيان اينكه در گذشته فيلم كوتاه ساخته‌ام، افزود: از ايده تا پايان کار سه سال طول كشيد و من سعی كردم قدم اول فيلم بلندم را محكم بردارم.

كارگردان «درياچه ماهی» با ابراز خوشحالی از همكاری با سعيد سعدی در مقام تهيه كننده، اضافه كرد: در اين جامعه اگر بخواهيم بدون رودربايستی نگاه كنيم، زن بودن زجر است و كار براي فيلمساز زن به دليل نگاه نامطمئن مسئولان به كارگردان‌های زن بسيار مشكل است. به نظر من در فيلمسازی جنسيت مهم نيست و تفكر است كه اهميت دارد.

وی درباره عدم همخوانی موضوع فیلم «دریاچه ماهی» با نوع روايت و موسيقي كه برای فيلم انتخاب كرده است، گفت: من سعی كردم سبک فيلمسازی‌ام را تثبيت كنم، سبک فيلمسازی و دكوپاژ من اينگونه است كه ممكن است فيلم شاعرانه دلخواه همه نباشد.

وی درباره شباهت فيلم به آثار حاتمی‌كيا، گفت: ايشان از پيشكسوتان اين ژانر هستند و من سينمای حاتمی‌كيا را دوست دارم. اميدوارم قدم‌های بعدی‌ام را در همين سبک محكم‌تَر بردارم.

سعيدی با اشاره به اينكه اين فيلم در ابتدا تهيه كننده ديگری داشت، اضافه كرد: ما خودمان از بازمانده‌های آن نسل هستيم و حضور در فيلم را دين می‌دانستم.

رستگاری با اشاره به اينكه «چهل سالگی» آخرين فيلمي بود كه با آن در جشنواره حضور داشت، اضافه كرد: فكر كردم اين فيلم نگاه متفاوتی به جنگ دارد و با رويكرد نقد اجتماعی و سياسی امروز  و فاصله سی ساله از عمليات كربلای ٥ اين كار را انجام دهم.

وی اين فيلم را بی‌شباهت به آثار حاتمی‌كيا عنوان كرد و افزود: من سعی كردم داستان با تصوير جلو برود و تأكيدم بيشتر روی جلوه‌های بصری فيلم بود. اما ديالوگ‌ها كه به شعار نزديک شده است، به سليقه كارگردان مربوط است.

فيلمنامه نويس «درياچه ماهی» ادامه داد: از ابتدا با خانم دوستی قرار گذاشتيم فيلم سورئال نباشد و از واقعيت هم ارجاع داشته باشيم.

وی درباره پايان‌بندی فيلم گفت: درام داستان قبل از قاب پايانی تمام می‌شود و صحنه آخر تنها يک قاب است كه می‌توان آن را جدا از فيلم دانست.

حديثه تهرانی درباره ايفای نقش در اين فيلم گفت: اين یک نقش منفی و دو پهلویی بود و از اين كه فيلمی در ژانر دفاع مقدس كار كردم خرسندم.

ص.گ/ ا.ا

این مطلب را به اشتراک بگذارید